30 januari 2023
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

De oplevering van de prachtige appartementen van Noorderlofts Estelle komt langzaam in zicht. De afgelopen tijd is er weer druk verder gewerkt, zowel aan de binnen- als buitenzijde van de appartementen. En dat is duidelijk te zien!

Mooi aanzicht

Zo zijn de gevels grotendeels gereedgemaakt, onder andere door het plaatsen van de buitenkozijnen en het weghalen van de steiger. Dit zorgt direct voor een heel ander beeld! Heeft u al gezien hoe mooi de balkons uitkomen? Wist u dat het grootste balkon maar liefst 23 m2 is? Dit betekent volop ruimte om te genieten van al het groen in de omgeving.

Comfortabel en duurzaam wonen

Binnenin het gebouw is de stukadoor gestart met het afwerken van de binnenwanden en heeft de tegelzetter het tegelwerk in de comfortabele badkamers en toiletten gereedgemaakt. Ook worden binnenkort de warmtepompen in het gebouw geplaatst en aangesloten. In Noorderlofts Estelle wordt geen gebruik gemaakt van gas, waardoor de toekomstige bewoners bijdragen aan een groenere wereld én ze een lage energienota houden. Alleen maar voordelen! De opleverprognose van de appartementen staat op dit moment gepland op eind maart / begin april 2023. Nog heel even geduld dus voor de toekomstige bewoners.