30 november 2022
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

Lijkt wonen in een appartement van Noorderlofts Majestat u wel wat, maar twijfelt u, bijvoorbeeld over de grootte van de appartementen? U bent niet de enige. Daarom organiseerden we onlangs voor geïnteresseerden een unieke kijkdag in een van de appartementen van Noorderlofts Estelle!

Suzanne Robijn, DELTA makelaardij: ‘We hebben de dag als heel positief ervaren en de opkomst was hoog! De aanwezigen hadden allemaal een ding gemeen: ze wonen momenteel in een vrijstaande woning met een grote tuin die onderhoud vergt. Ze willen het liefst een kleinere, levensloopbestendige woning, maar overwegen ook een appartement. Het zetten van deze stap kost tijd.’

Positief verrast

De kijkdag bleek een prettige ervaring voor de aanwezigen. Allereerst over het werk dat geleverd werd door de aannemer. ‘Dit zag er allemaal netjes uit en het is een degelijke bouw,’ aldus een van de geïnteresseerden. Verder kregen ze een goede indruk van onder andere de woonkamer, slaapkamers, badkamer én het uitzicht. Alle aanwezigen waren positief verrast door de groottes van de ruimtes.

Contact

Ook interesse in een appartement van Noorderlofts Majestat en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Er zijn nog 6 appartementen beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met de makelaars: