10 oktober 2022
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

Direct enthousiast, dat waren H. de Winter en zijn vrouw over de appartementen van Noorderlofts Estelle. En… ze konden het appartement kopen waar ze meteen door gecharmeerd waren!

‘Eerst woonden we in een vrijstaande woning met een grote tuin in Nieuwerkerk. Nadat ik flink ziek was geweest van corona dacht ik: als het aan mij ligt gaan we verhuizen. Enige tijd later zag mijn vrouw een advertentie van Noorderlofts Estelle. Haar eerste reactie was: daar zou ik wel willen wonen! We hebben gelijk contact opgenomen met de makelaar, maar de appartementen waren op dat moment nog niet in verkoop. We waren er dus op tijd bij en konden het appartement kopen waar wij zo door gecharmeerd waren.

Een prachtige plek met groen uitzicht

Dit appartement was voor ons ideaal qua grootte. Het is met 120 m² niet te groot, niet te klein en heeft een balkon op het oosten. Dat wilde ik graag, bij ons vorige huis hadden we een tuin op het zuiden. Ook al zat ik altijd in de schaduw, die tuin gaan we natuurlijk wel een beetje missen. We staan er in ieder geval positief in, we krijgen er ook wat voor terug… Een mooi appartement op een prachtige plek en met een groen uitzicht. En wat wij heel leuk vinden… het balkon hangt boven het water!

Nieuw en gasloos

We hebben altijd tegen elkaar gezegd: als we nog eens verhuizen, dan wordt het nieuwbouw. We zagen het niet zitten om bestaande bouw aan te passen of te renoveren. In ons nieuwe appartement is alles nieuw en gasloos natuurlijk. Dat gas eruit gaat, daar hielden we al rekening mee. De warmtepomp is de meest logische vervolgstap. Onze zoon heeft ook net een warmtepomp aangeschaft en is hier positief over. We zijn benieuwd.

Bergingen en kelder

Ons toekomstige appartement is met 120 m² perfect voor ons qua grootte. Er zaten eerst drie slaapkamers in, maar van twee kamers hebben we er één laten maken. Zo hebben we twee mooie, ruime slaapkamers. Ook hebben we twee bergingen. De ene in ons appartement en de andere beneden in de kelder. Wij hebben hobby’s die veel ruimte in beslag nemen, zoals fietsen en zeilen, dus voor ons mocht de berging in de kelder nog wat groter zijn. En het is fijn dat we een eigen parkeerplek onder het gebouw hebben. Zo staat je auto altijd veilig en droog.

Enthousiaste buren

Wat wij zo links en rechts horen is dat de toekomstige bewoners heel enthousiast zijn over de appartementen van Noorderlofts Estelle. Het zijn natuurlijk ook maar negen appartementen, dus het is heel kleinschalig. Tijdens de kennismakingsdag die op de bouw werd georganiseerd, hebben we ook al contact gehad met onze toekomstige buren. Zo leuk!’

Noorderlofts Majestat

Ook interesse in een appartement in het groene Noorderpolder? De appartementen van Noorderlofts Estelle zijn allemaal uitverkocht, maar er is nog aanbod bij het nieuwe appartementengebouw van Noorderlofts Majestat! Benieuwd naar het aanbod? Bekijk het hier.