SCHOUWEN-DUIVELAND

Het prachtige eiland Schouwen-Duiveland is onlosmakelijk met de zee verbonden en wordt omringd door de Noordzee, Nationaal Park Oosterschelde en de Grevelingen. Met geweldige natuur, zoals stranden, duinen, polders en bossen, is Schouwen-Duiveland aantrekkelijk voor wandelaars, fietsers en andere sporters. Maar ook aan cultuur heeft Schouwen-Duiveland geen gebrek. Monumenten, kastelen en andere gebouwen zijn een bezoek meer dan waard. Schouwen-Duiveland heeft voor ieder wat wils!

ZIERIKZEE

Wie herkent de charme van Zierikzee niet? De historische binnenstad lonkt bezoekers van verre. De bezienswaardigheden, het gevarieerde en royale winkelaanbod én de activiteiten en evenementen maken Zierikzee aantrekkelijk. Ondanks het bescheiden aantal van 11.500 inwoners beschikt Zierikzee over diverse basisscholen, een middelbare school, complete sportcomplexen, talrijke zorgvoorzieningen en indrukwekkend cultuuraanbod.

NOORDERPOLDER

Het groene en waterrijke Noorderpolder ligt direct boven Zierikzee. Per fiets en wandelend staat u zo in de binnenstad, met de auto staat u binnen twee minuten op de rotonde die het middelpunt van de wereld lijkt: het unieke centrum van Zierikzee. Noorderpolder zelf is een dynamische wijk vol eigentijdse nieuwbouw en de meest moderne eigenschappen: energiezuinig, onderhoudsvriendelijk, comfortabel. Het is niet voor niets dat Noorderpolder populair is bij jong, oud, singles, stellen en gezinnen.

Makelaars