20 oktober 2022
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

Echt op zoek naar een nieuwe woning waren Wim Wenning en zijn vrouw niet. Maar na het zien van de brochure van Noorderlofts Majestat, die Wim per toeval zag liggen in het gebouw waar hij werkt, waren ze direct enthousiast en al snel besloten ze om de stap te wagen. Ze kozen voor een ruim appartement met heerlijk balkon op de bovenste verdieping van het gebouw.

‘Op dit moment wonen we in een vrijstaande woning met een grote tuin in Bruinisse. We hebben zo’n 600 m² aan grond. Erg mooi, maar het betekent ook veel onderhoud. Als we straks in ons appartement wonen wordt dat wel een stuk makkelijker. Je hoeft nergens meer over na te denken en we hebben nog steeds een mooi en groen uitzicht, maar hoeven het niet zelf te onderhouden!

Ruimtelijk, energiezuinig en mooie uitstraling

Wat ons direct aansprak aan de appartementen, was in eerste plaats het woonoppervlak en het ruime balkon. Qua woonruimte gaan we er niet op achteruit. Daarnaast spreekt de strakke vormgeving ons aan. Het wordt een mooi gebouw, zonder allerlei uitbouwen. De balkons zijn bijvoorbeeld netjes ingebouwd. Ook is het prettig dat alles gelijkvloers én natuurlijk energiezuinig is. Dat het een energiezuinige en gasloze woning betreft, is op dit moment een mooie bijkomstigheid. Je weet niet hoe de situatie is als de bouw klaar is, maar we moeten hoe dan ook over naar energieneutraal. Naar mijn idee is gas straks uit den boze.

Overbrugging: tijdelijk een gemeubileerde woning

Toen we het appartement definitief gekocht hadden, hebben we onze eigen woning gelijk in de verkoop gezet. Binnen vier weken was deze verkocht. We blijven voorlopig nog even in onze woning wonen, maar om de overige tijd te overbruggen hebben we tijdelijk een gemeubileerde woning gehuurd. Onze meubels slaan we elders op totdat we in het appartement kunnen. Zo hoeven we niet twee keer te verhuizen.

De parkeergarage: een luxe

De parkeerplek in de garage vinden we ook echt luxe. Bij regen hoef je niet naar binnen te rennen en je auto staat ook altijd veilig en droog. Ja, we kijken er echt naar uit om in het mooie Zierikzee te gaan wonen!’

Nog enkele appartementen beschikbaar

Ook interesse in een appartement in het groene Noorderpolder? Er zijn nog enkele appartementen van Noorderlofts Majestat beschikbaar. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk het hier.