5 februari 2024
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

In Noorderpolder Hofstee in Zierikzee wordt gebouwd voor de toekomst. Zo ook met het luxe nieuwbouwproject Noorderpolder Hofstee. Het wordt er heerlijk leven in de groene rand tussen stad en platteland. Eigentijds, gasloos, duurzaam én energieneutraal. De 30 prachtige woningtypen zijn vanaf 5 februari in Pre Sale!

Noorderpolder Hofstee: 30 woningen

In Noorderpolder Hofstee vindt u twee soorten woningen: levensloopwoningen met een gelijkvloers woonprogramma, dus met een woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast worden er gezinswoningen gerealiseerd: hoek- en tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen, met opmerkelijk groot volume en minimaal drie slaapkamers.

Zeeuwse hoevestijl

De architectuur in Hofstee is geïnspireerd op de Zeeuwse hoevestijl (praktische kwaliteit en duurzame kracht), met een eigentijdse twist. De witte stalen constructies van veranda's, erkers en pergola's verwijzen naar de witte biezen rond de mendeuren van boerderijen. De antracietkleurige bouwstenen en kozijnen en de zwarte voordeur hinten naar de zwarte potdekselplanken en maken dat de woningen uitgesproken krachtig ogen. De decoratieve verticale houten ribben die de raampartijen op de begane grond met elkaar verbinden brengen een natuurlijk en authentiek effect.

Zo groen is Hofstee

De wijk van de toekomst beweegt ook mee met het klimaat. Adaptatie is dé boodschap. Dankzij veel open groen en zo min mogelijk verharding vindt het water zijn weg en overvloedige regenval loopt naar de wadi’s. Dankzij alle bomen en struiken warmt de omgeving minder op en dat is beslist noodzakelijk en merkbaar in de steeds heter wordende zomers. Met de paddenpoelen en de verschillende soorten groen en bloemen ontstaat voor meer dieren, insecten en bijen een schuilplaats en daarmee een habitat die aan de basis staat van nog meer biodiversiteit.

Pre Sale gestart

Op maandag 5 februari is de Pre Sale van deze prachtige woningtypen gestart. De verschillende typen staan online op de website én u kunt uw interesse aangeven. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wonen in Noorderpolder? Neem dan contact op met DELTA makelaardij via 0111-417808 of info@deltamakelaardij.nl of Bijdevaate Makelaardij via 0111-453400 of info@bijdevaatemakelaardij.nl.