18 april 2024
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

De verkoop van de 9 appartementen van Noorderlofts Leonore én de 30 gasloze, duurzame en energieneutrale woningen van Noorderpolder Hofstee is gestart! Deze woningtypen gingen op zaterdag 13 april tijdens de verkoopdag in verkoop. Deze verkoopdag was ontzettend drukbezocht. Wat een interesse in deze twee prachtige projecten!

Appartementen Noorderlofts Leonore

De 9 appartementen van Leonore worden allemaal even luxe, duurzaam én vol kwaliteit. Dit nieuwe appartementengebouw beschikt over appartementen die niet kleiner zijn dan 120 m² en met balkons van ongeveer 18 m². De appartementen tellen niet minder dan drie slaapkamers, veel meer dus dan u waarschijnlijk verwacht!

Soort woningen Noorderpolder Hofstee

In het luxe nieuwbouwproject Noorderpolder Hofstee wordt het heerlijk leven in de groene rand tussen stad en platteland. Eigentijds, gasloos, duurzaam én energieneutraal. Er zijn verschillende woningtypen beschikbaar:

  • Levensloopwoningen met een gelijkvloers woonprogramma, dus met een woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond.
  • Gezinswoningen, hoek- en tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen, met opmerkelijk groot volume en minimaal drie slaapkamers. 

Verkoopprocedure

Heeft u ook interesse in de woningtypen van Noorderpolder Hofstee of Noorderlofts Leonore, maar kon u niet aanwezig zijn bij de verkoopdag? Geen probleem! Hieronder leest u hoe de verkoopprocedure in zijn werk gaat.

  1. Neem contact op met een van de makelaars en haal een brochure mét interesseformulier op óf download het interesseformulier voor Hofstee of voor Leonore.
  2. U kunt het interesseformulier uiterlijk t/m 12 mei bij een van de makelaars afgeven.
  3. Uiterlijk 16 mei zal de makelaar contact opnemen over het wel/niet toewijzen van een woning.

Meer informatie

Vragen? Neem contact op met DELTA makelaardij via 0111-417808 of info@deltamakelaardij.nl of Bijdevaate Makelaardij via 0111-453400 of info@bijdevaatemakelaardij.nl.