28 maart 2024
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

Aan de oostrand van Noorderpolder, in het groen en tegen de waterpartij, liggen reeds de luxe appartementengebouwen Noorderlofts Estelle en Noorderlofts Majestat. Noorderlofts Leonore is de bovenste parel in de rij. De 9 appartementen van Leonore worden allemaal even luxe, duurzaam én vol kwaliteit. Dit nieuwe appartementengebouw beschikt over appartementen die niet kleiner zijn dan 120 m² en met balkons van ongeveer 18 m². De appartementen tellen niet minder dan drie slaapkamers, veel meer dus dan u waarschijnlijk verwacht!

Datum, tijd & locatie verkoopdag

  • Datum: zaterdag 13 april 2024
  • Tijd: 11.00 - 15.00 uur
  • Locatie: Ingeland 42, Zierikzee

Tip vanwege de verwachte drukte: kom niet allemaal direct om 11 uur. 

Meer vraag dan aanbod

Wie eenmaal in Zierikzee woont, wil er niet zomaar meer weg. Dat hoeft ook niet. De stad stemt haar voorzieningenniveau voortdurend af op de wensen van haar inwoners. Een luxe appartementengebouw buiten de dynamiek van de stad, daar was vraag naar. Met woonoppervlaktes en buitenruimte die wedijvert met die van traditionele woningen. Noorderlofts Estelle voorzag destijds in die behoefte. Sterker nog: met meer vraag dan aanbod wordt nu ook Noorderlofts Leonore aangeboden.

Moderne gemakken

Noorderlofts Leonore is een appartementengebouw dat bovendien de moderne gemakken van nieuwbouw anno 2024 biedt: gasloos, zeer energiezuinig, vloerverwarming én vloerkoeling, een parkeerkelder met voor ieder appartement een eigen parkeerplaats en een royale berging en balkons die uitnodigen om net zo fijn buiten als binnen te leven.

Verkoopprocedure

  1. Na aanmeldregistratie tijdens de verkoopdag, ontvangt u een brochure mét interesseformulier. U kunt deze ook na de verkoopdag ophalen bij de een van de makelaars.
  2. U kunt het interesseformulier tijdens de verkoopdag inleveren óf uiterlijk t/m 12 mei bij een van de makelaars afgeven.
  3. Uiterlijk 16 mei zal de makelaar contact opnemen over het wel/niet toewijzen van een woning.

Bent u niet in de gelegenheid om naar de verkoopdag te komen? Neem dan contact op met een van de makelaars om de brochure met het interesseformulier op te halen.

Interesse? Stop met dromen, start met doen. Graag tot ziens op 13 april! DELTA makelaardij of Bijdevaate Makelaardij voorzien u graag van meer informatie.