31 januari 2024
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

Naast de 30 woningen van Noorderpolder Hofstee, gaan op maandag 5 februari óók de 9 luxe appartementen van Leonore in Pre Sale! Vanaf dit moment staan de verschillende woningtypen online én u kunt meteen uw voorkeur aangeven.

Derde parel in de rij

Aan de oostrand van Noorderpolder, in het groen en tegen de waterpartij, liggen reeds de luxe appartementengebouwen Noorderlofts Estelle en Noorderlofts Majestat. Noorderlofts Leonore is de bovenste parel in de rij. De 9 appartementen van Leonore worden allemaal even luxe, duurzaam én vol kwaliteit. Dit nieuwe appartementengebouw beschikt over appartementen die niet kleiner zijn dan 120 m² en met balkons van ongeveer 18 m². De appartementen tellen niet minder dan drie slaapkamers, veel meer dus dan u waarschijnlijk verwacht!

Meer vraag dan aanbod

Wie eenmaal in Zierikzee woont, wil er niet zomaar meer weg. Dat hoeft ook niet. De stad stemt haar voorzieningenniveau voortdurend af op de wensen van haar inwoners. Een luxe appartementengebouw buiten de dynamiek van de stad, daar was vraag naar. Met woonoppervlaktes en buitenruimte die wedijvert met die van traditionele woningen. Noorderlofts Estelle voorzag destijds in die behoefte. Sterker nog: met meer vraag dan aanbod wordt nu ook Noorderlofts Leonore ontwikkeld en aangeboden.

Moderne gemakken

Noorderlofts Leonore is een appartementengebouw dat bovendien de moderne gemakken van nieuwbouw anno 2024 biedt: gasloos, zeer energiezuinig, vloerverwarming (optioneel ook met vloerkoeling), een parkeerkelder met voor ieder appartement een eigen parkeerplaats en een royale berging en balkons die uitnodigen om net zo fijn buiten als binnen te leven!

Meer informatie

Heeft u interesse in een van de appartementen? Laat dan hier uw gegevens achter en meld u aan voor de 9 appartementen. Vragen? Neem contact op met DELTA makelaardij via 0111-417808 of info@deltamakelaardij.nl of Bijdevaate Makelaardij via 0111-453400 of info@bijdevaatemakelaardij.nl.