30 oktober 2023
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

De bouw van het appartementengebouw Noorderlofts Majestat is in volle gang. Zo zijn in de afgelopen periode onder andere de hellingbaanwanden gestort... We vertellen u graag meer én nodigen u uit voor de kijkdag op 11 november.

Ruwbouw wordt voortgezet

Ook zijn de afgelopen periode alle betonwanden op de begane grondvloer gestort, de kalkzandsteenwanden aangebracht, de hoekbalkons geplaatst en zijn de HSB-elementen (HoutSkeletBouw) gemonteerd. Ook is er gestart met de gevelisolatie en het metselwerk. Na het plaatsen van de eerste verdiepingsvloer zijn hierin de leidingen en installaties aangebracht en is de vloer gestort. De komende periode wordt de ruwbouw voortgezet. Daarnaast wordt de ruimte rondom het gebouw aangevuld en wordt de steiger opgebouwd. Stap voor stap krijgt Noorderlofts Majestat steeds meer vorm!

Kijkdag 11 november

Bent u nieuwsgierig naar dit mooie project? Op zaterdag 11 november organiseren we weer een kijkdag bij de appartementen van Noorderlofts Majestat. U bent hier van harte welkom met al uw vragen over deze unieke en exclusieve appartementen. Houd er wel rekening mee dat de appartementen zelf nog niet toegankelijk zijn en in aanbouw zijn. De makelaars kunnen u wél meer inzicht geven over de ligging en de omgeving. De kijkdag van Noorderlofts Majestat vindt plaats op zaterdag 11 november van 10.00 tot 12.00 uur op de locatie van Noorderlofts Majestat: Emil Sandstromweg, Zierikzee. Meer info en aanmelden >>

Beschikbaar aanbod

De appartementen die op dit moment nog beschikbaar zijn, zijn bouwnummer 2 (in optie) en 19. Bouwnummer 2 is een appartement van het type B, op de eerste verdieping en heeft een woonoppervlakte van ca. 112 m². Bouwnummer 19 is een appartement van type C, gelegen op de derde verdieping en beschikt over ca. 108 m² woonoppervlak.

Contact

Wilt u meer informatie over de unieke appartementen van Noorderlofts Majestat, of heeft u vragen over de kijkdag? Neem dan contact op met de makelaars.