1 juni 2023
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

Een droomplek. Dat zou je de huidige woning van Miranda van der Schaft zondermeer kunnen noemen. Het is een prachtige villa met een ruime tuin op steenworp afstand van het Grevelingenmeer en met uitzicht over de golfbaan. Toch ruilt Miranda deze plek straks met veel plezier in voor haar nieuwe appartement in Noorderlofts Majestat.


“Ik heb altijd met veel plezier in Bruinisse gewoond, maar nu de kinderen uit huis zijn, voel ik me verloren in dit grote huis. En ik wil het vooral ook makkelijker gaan krijgen, geen onderhoud meer aan de tuin en het huis. Gewoon een fijn appartement waar je ’s avonds thuiskomt en niks meer moet doen. Ik heb altijd graag hard en veel gewerkt en houd van een actief leven, maar het lijkt me een feest om het ook wat rustiger aan te kunnen doen. Gewoon thuiskomen, deur dicht en genieten.”

Gelijk verliefd

Die droom wordt werkelijkheid voor Miranda. “Toen ik Noorderlofts Majestat voorbij zag komen, was ik gelijk verliefd. Zo mooi! Het ontwerp, de plek, het is echt iets bijzonders. Ik wist meteen: daar wil ik wonen! En ik wist ook al snel in welk appartement. Er was keuze in verschillende typen, groottes en ligging. Ik heb een appartement met inpandig balkon aan de noordkant gekozen.”

Wijntje, balkon, avondzon, water…

Miranda weet dat veel mensen juist de zuidkant verkiezen. “Als je de hele dag thuis bent en overdag in het zonnetje wilt zitten, snap ik dat heel goed. Maar ik ben 54 jaar, werk nog en als ik dan thuiskom, kan ik lekker met een wijntje in de hand op mijn fijne balkon in het avondzonnetje over het water uitkijken. Hoe mooi is dat?! Ik heb ook bewust voor een inpandig balkon gekozen, want dan kan ik dat op koudere dagen afsluiten met glas en heb ik gewoon een grote tuinkamer aan mijn woonkamer erbij. Heerlijk!”

‘Tuin’ zonder onderhoud

Om zich heen hoort Miranda van velen ‘dat wil ik ook wel’. “Maar zij kunnen hun tuin moeilijk loslaten. Daar heb ik totaal geen probleem mee. Ik geniet graag van een natuurlijk uitzicht, maar dat kan ik ook vanaf mijn balkon. Hier heb ik uitzicht over het water en dat hoef ik niet te onderhouden. Dat maakt de overstap van mijn huidige woning naar dit appartement heel makkelijk.”

‘Dit wordt echt mijn rustplek’

Zo groot als haar huidige woning is het appartement natuurlijk niet. “Gelukkig maar, want dat is nu veel te groot. Ik heb straks een mooie keuken, ruime woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer, een wasruimte, een mooi balkon en een fijne berging. Meer heb ik echt niet nodig. En het is veel duurzamer, helemaal klaar voor de toekomst. Dit appartement maakt mijn leven dus juist makkelijker en dat is wat ik graag wilde. Dit wordt echt mijn rustplek.”

Veilig gevoel

Dat geldt voor veel mensen die in Noorderlofts Majestat gaan wonen. “Ook dat vind ik fijn. Het geeft me een veilig gevoel dat ik hier niet alleen ben en dat mijn auto straks gewoon lekker in de beveiligde parkeergarage staat. Ik woon straks bovendien in een dynamische wijk met jong en oud bij elkaar en heb alle voorzieningen bij de hand. Het kan niet mooier.”

Alles is dichtbij

Verhuizen van Bruinisse naar Zierikzee ziet Miranda ook helemaal zitten. “Ik woon straks in een mooie omgeving in het historische stadje Zierikzee, een levendigere woonplaats dan Bruinisse en super centraal gelegen. Brouwersdam, Burghaamstede, de Oosterschelde, Rotterdam, alles is dichtbij. Het voelt echt als een voorrecht om hier te mogen gaan wonen.”

Zó mooi!

Miranda kan dan ook haast niet wachten tot het zover is. “Bij nieuwbouw weet je dat het even duurt, maar ik vind het juist leuk om het hele bouwproces te kunnen volgen en ernaar toe te leven. Het geeft me ook de tijd om afscheid te nemen van mijn huidige woning en die op het gemak te verkopen. En ik kan volop nieuwe spullen shoppen voor het appartement. De badkamer, de keuken, nieuwe meubels. Ik vind het heerlijk om helemaal opnieuw te beginnen. Het wordt zó mooi!”

Beschikbaar aanbod

Wilt u ook wonen in een bijzonder ruim appartement van Noorderlofts Majestat? Wacht dan niet te lang, want er zijn nog maar 2 appartementen beschikbaar. Neem contact op met één van de makelaarskantoren en bekijk hier het actuele aanbod.

·      DELTA makelaardij: 0111-417808 of info@deltamakelaardij.nl

·      Bijdevaate Makelaardij: 0111-453400 of info@bijdevaatemakelaardij.nl