23 mei 2023
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

Woensdag 17 mei was het zo ver… De bouw van de prachtige appartementen en penthouses van Noorderlofts Majestat ging symbolisch van start! Dit feestelijke moment vierden we samen met de toekomstige bewoners, Bouwgroep Peters, AVV beheer, AM Zeeland, DELTA makelaardij, Bijdevaate Makelaardij en andere betrokkenen.

De kopers van de exclusieve appartementen werden ontvangen met een hapje en een drankje, een warm welkom! Op het moment waarop alle kopers aanwezig waren, werden ze welkom geheten door projectontwikkelaar Jan-Kees Fait van AM Zeeland.

Symbolische start bouw

Aansluitend hierop ging het gezelschap richting de bouwplaats. En wat een cadeautje dat het zonnetje zich ook liet zien. Het was een feest! De kopers mochten ballonnen oplaten, de confetti ging de lucht in en het vuurwerk barstte het los. Ook wethouder Daniël Joppe sprak de kopers en andere genodigden nog toe. De bouw van het appartementengebouw is hiermee officieel van start gegaan! Daar werd vervolgens natuurlijk met de kopers op geproost, die tegelijkertijd ook kennis konden maken met hun toekomstige buren. Een geslaagde middag!

Beschikbaar aanbod

Wilt u ook wonen in een bijzonder ruim appartement van Noorderlofts Majestat? Wacht dan niet te lang, want er zijn nog maar 2 appartementen beschikbaar. Neem contact op met één van de makelaarskantoren en bekijk hier het actuele aanbod.

·      DELTA makelaardij: 0111-417808 of info@deltamakelaardij.nl

·      Bijdevaate Makelaardij: 0111-453400 of info@bijdevaatemakelaardij.nl