23 maart 2023
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

Nog heel even en dan vinden de opleveringen plaats van de prachtige appartementen van Noorderlofts Estelle. Voordat het zover is, vond er nog een unieke kijkdag plaats. Bezoekers konden op deze manier bijvoorbeeld de grootte van de appartementen ervaren, ideaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in een appartement van Noorderlofts Majestat, maar nog twijfelen.

Zeer hoge opkomst

'Het was een ontzettend geslaagde kijkdag,' aldus Suzanne Robijn van DELTA makelaardij. 'De opkomst was zeer hoog, er waren ruim 70 mensen aanwezig, én gevarieerd. Van geïnteresseerden voor de volgende fase tot kopers van een appartement van Noorderlofts Majestat. Maar ook mensen die zich aan het oriënteren zijn én mensen die gewoon een kijkje kwamen nemen uit nieuwsgierigheid.'

Schot in de roos

Een kijkdag zoals deze blijkt een schot in de roos. Aanwezigen gaven aan het als heel prettig te ervaren. Op deze manier krijgen ze een goede indruk van onder andere de woonkamer, slaapkamers, badkamer én het uitzicht.

Contact

Ook interesse in een appartement van Noorderlofts Majestat en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Er zijn nog 3 appartementen beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met de makelaars: