22 november 2022
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

Enkele weken geleden hebben de eerste kijkmomenten plaatsgevonden voor de toekomstige bewoners van Noorderlofts Estelle. Ontzettend leuk en bijzonder om een kijkje te kunnen nemen in hun toekomstige appartement!

Sinds dit kijkmoment is er hard verder gewerkt aan de appartementen. Na eind september het hoogste punt te hebben bereikt, is er druk gewerkt aan de gevels en is het dak van het gebouw waterdicht gemaakt. Zo is het metselwerk bijna gereed en is er een start gemaakt met het voegwerk. Daarnaast is er in het gebouw een start gemaakt met de afbouw waardoor de appartementen steeds meer vorm krijgen.

Eindresultaat steeds beter zichtbaar

In de komende periode wordt er gewerkt aan de gevels en de afbouw. Op korte termijn zullen de buitenkozijnen geplaatst worden en zal de steiger langzaam gaan zakken. Hierdoor wordt het eindresultaat steeds meer zichtbaar!

Ook wonen in Noorderpolder?

Wilt u ook natuurlijk wonen in Noorderpolder? Alle appartementen van Noorderlofts Estelle zijn uitverkocht, maar er zijn nog enkele luxe appartementen van Noorderlofts Majestat beschikbaar. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk het hier.