13 september 2022
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

Goed nieuws... De bouw van de 25 exclusieve appartementen van Noorderlofts Majestat start in oktober al! Dit appartementengebouw kent een grote diversiteit aan appartementen en penthouses, in verschillende prijsklassen én verschillende woonoppervlakten. Doordat het complex gasloos wordt gebouwd is het een aantrekkelijke keuze in deze tijden van torenhoge energieprijzen. En... er is nog aanbod!

60% verkocht

Inmiddels is 60% van de appartementen en penthouses van Noorderlofts Majestat verkocht én staat er een deel in optie. De vier exclusieve penthouses op de bovenste verdieping waren direct uitverkocht, maar op de andere verdiepingen is nog beperkt aanbod. Bent u benieuwd of er een appartement bij zit dat aansluit bij uw woonwensen? Neem eens een kijkje op de kavelkaart. Hier kunt u per verdieping zien welke appartementen er nog beschikbaar zijn en treft u alle informatie over de appartementen.

Ontzorging tijdens traject

Lijkt wonen in een appartement van Noorderlofts Majestat u wel wat, maar voelt het voor u als een grote stap? Bijvoorbeeld omdat u nu een vrijstaande woning met volop opbergmogelijkheden heeft? Uw makelaar van DELTA makelaardij of Bijdevaate Makelaardij snapt dit en zal u dan ook volledig begeleiden tijdens het aankooptraject. Gedurende de bouw wordt u begeleid door de kopersbegeleider van Bouwgroep Peters. Daar kunt u als koper terecht met al uw bouwgerelateerde vragen. Dat is al een zorg minder.

Meer informatie

Heeft u vragen over de appartementen van Noorderlofts Majestat, waarvan de bouw al in oktober 2022 start? Aarzel dan niet en neem contact op met één van de makelaarskantoren.

DELTA makelaardij: 0111-417808 of info@deltamakelaardij.nl
Bijdevaate Makelaardij: 0111-453400 of info@bijdevaatemakelaardij.nl