2 juni 2022
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

De verkoop van de 25 appartementen Noorderlofts Majestat is gestart! Op 1 juni werd de verkoopdag in Zierikzee goed bezocht. Heeft u ook interesse? Schrijf dan in of neem eerst contact op met de makelaar. Zij kunnen u ook voorzien van de prachtige brochure.

Inschrijven en sluittermijn

Is Noorderlofts Majestat het helemaal voor u? Kom dan in actie. De inschrijving sluit vrijdag 24 juni 2022 om 23.59 uur. Het moment van inschrijven maakt niet uit, dus neem de tijd die u nodig heeft om alle verkoopdocumentatie goed door te nemen. 

Zo schrijft u zich in

Ga naar uw online account op deze website. U vindt hier in het menu 'mijn inschrijving'. Er wordt gevraagd om uw NAW-gegevens in te vullen, uw huidige woonsituatie en werksituatie aan te geven en er wordt een financiële check uitgevoerd. Hiervoor wordt gevraagd om een financiële verklaring of hypotheekverklaring aan te leveren.

Voorkeuren doorgeven

U kunt meerdere bouwnummers aangeven in volgorde van de meeste interesse. 

Waarom een financiële check en wat is het precies?

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten voor een bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in uw voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat u weet wat u bij uw bank kunt lenen of toont aan dat u uit eigen middelen kunt betalen. U kunt ons dit laten weten door een document van uw bank, hypotheekadviseur of - verstrekker te sturen. U kunt deze gratis verkrijgen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing verwijderen wij de gegevens van de financiële check uit onze systemen. Vraag de makelaar naar een contactpersoon. U bent natuurlijk vrij om de verklaring door uw eigen adviseur op te laten stellen. In uw online account vindt u een voorbeeld van een hypotheekverklaring. 

Nieuwbouwproces

Vindt u nieuwbouw kopen spannend en vindt u het lastig om alles online te regelen? Of heeft u tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de procedure of over de verkoopdocumentatie? Neem dan contact op met de makelaar.