22 april 2022
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

Op donderdag 21 april is de Pre Sale van de 25 nieuwe appartementen van Noorderlofts Majestat van start gegaan. De verschillende woningtypen staan online én u kunt meteen uw voorkeur aangeven.

De 25 luxe appartementen in Noorderpolder worden allemaal even luxe, duurzaam én vol kwaliteit. Dit nieuwe appartementengebouw aan de waterrand van Noorderpolder kent een grote diversiteit. Van ruime appartementen met twee slaapkamers tot bijzonder luxe penthouses met royale buitenruimtes. De appartementen zullen variëren in woonoppervlaktes van 79 m² tot 159 m². Gebouwd om te genieten!

Verschillende woningtypen

De woningtypen verschillen onder andere in woonoppervlakte, indeling en balkongrootte. Zo zijn er 5 verschillende soorten appartementen én op de bovenste verdieping van het gebouw bevinden zich 4 exclusieve penthouses. Deze penthouses zijn voorzien van ruime balkons over de volledige breedte van het appartement. Voor ieder appartement geldt dat de woning met tal van opties volledig op maat gerealiseerd kan worden. Zo sluit uw droomappartement gegarandeerd aan op uw specifieke woonwensen.

Verkoopdag juni

De komende maand zetten we de puntjes op de i voor wat betreft de verkoopdocumenten. Binnenkort maken we de datum voor de verkoopdag van Noorderlofts Majestat in Noorderpolder bekend. Tijdens de verkoopdag kunt u zich uitgebreid laten informeren en ontvangt u de brochure met verkoopprijzen.

Meer informatie

Heeft u interesse in een van de appartementen? Laat dan hier uw gegevens achter en meld u aan voor de 25 appartementen. Ook kunt u uw specifieke voorkeur doorgeven voor een bepaald woningtype. Vragen? Neem contact op met DELTA makelaardij via 0111-417808 of info@deltamakelaardij.nl of Bijdevaate Makelaardij via 0111-453400 of info@bijdevaatemakelaardij.nl.