8 april 2022
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

Noorderpolder is in beweging! De bouw van Noorderlofts Estelle is in volle gang en de Pre Sale van de 25 unieke appartementen van Noorderlofts Majestat start bijna …

Noorderlofts Majestat: 25 luxe appartementen

De 25 nieuwe appartementen in Noorderpolder worden allemaal even luxe, duurzaam én vol kwaliteit. Dit nieuwe appartementengebouw aan de waterrand van Noorderpolder kent een grote diversiteit. Van heerlijk ruime appartementen met twee slaapkamers tot bijzonder luxe penthouses met royale buitenruimtes. De appartementen zullen variëren in woonoppervlaktes van 79m² tot 159m². Gebouwd om te genieten! 

Start Pre Sale

Op donderdag 21 april start de Pre Sale van deze prachtige appartementen. Op die datum staan de verschillende typen online op de nieuwe website én kunt u meteen uw interesse aangeven. Wilt u als eerste op de hoogte blijven? Laat dan hier uw gegevens achter en meld u aan voor de 25 appartementen. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wonen in Noorderpolder? Neem dan contact op met DELTA makelaardij via 0111-417808 of info@deltamakelaardij.nl of Bijdevaate Makelaardij via 0111-453400 of info@bijdevaatemakelaardij.nl.