22 december 2021
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

Eindelijk is het zover… Noorderpolder is weer in beweging! Wie daar ontzettend enthousiast van wordt is Suzanne Robijn, nieuwbouwcoördinator bij DELTA makelaardij. 

‘Vanaf het moment dat ik in dienst kwam bij DELTA makelaardij, iets meer dan vijf jaar geleden, raakte ik betrokken bij Noorderpolder. De vraag ‘wat en wanneer er precies gebouwd gaat worden in Noorderpolder’ heb ik vaak gehoord. Het is ontzettend fijn om hier nu een steeds concreter antwoord op te kunnen geven.

Wekelijks telefoontjes over nieuwbouw

Niet alleen ben ik blij met de beweging die in gang is gezet in Noorderpolder. Wekelijks krijgen we minimaal 10 telefoontjes van mensen die op zoek zijn naar een nieuwbouwwoning en benieuwd zijn of er ontwikkelingen bij ons bekend zijn. Zo groeit het aantal belangstellenden op www.natuurlijknoorderpolder.nl met de dag.

Behoeften op Schouwen-Duiveland

We merken dat er met name vraag is naar nieuw aanbod in levensloopbestendige woningen. AM springt in het gat waar, volgens ons, veel vraag naar is op het eiland Schouwen-Duiveland. Dit zijn de levensloopbestendige woningen, maar ook de ruimere eengezinswoningen voor doorstromers. Door deze doorstromers ontstaan er ook weer nieuwe kansen voor starters op de markt.

Nieuwbouw steeds populairder

Momenteel ervaren we dat nieuwbouw steeds populairder wordt, ook omdat er meer druk op gasvrij wonen en energiezuiniger leven komt te liggen. Daarnaast is het fijn om een woning helemaal naar eigens wens in te kunnen delen. Verder merken we dat meer mensen goed nadenken over een volgende stap om zorgeloos te kunnen blijven wonen. Levensloopbestendige woningen zijn een uitkomst. 

Blij met nieuw aanbod

De negen appartementen van Noorderlofts Estelle waren zo uitverkocht, dus het is fijn dat er nieuw aanbod komt. We staan bij DELTA makelaardij te trappelen om te mogen starten met de verkoop van het nieuwe appartementencomplex van 25 appartementen. En natuurlijk de volgende fase die ontzettend divers is én bestemd is voor verschillende doelgroepen.’

Ook wonen in Noorderpolder?

Wilt u ook natuurlijk wonen in Noorderpolder? Uw belangstelling melden via de website geeft u mogelijk voorrang bij toekomstig aanbod. Wacht daarom niet met aanmelden, het verplicht u tot niets.

Laat hier uw belangstelling achter.