26 januari 2018
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

De eerste 53 woningen in fase 2 zijn inmiddels allemaal verkocht, hiervan zijn er inmiddels 37 aan de kopers opgeleverd. Met name de keuze bij de meeste type woningen in gevelbekleding, opties en afwerking is bij de kopers als zeer positief ervaren. Door de individuele kopers keuze is het gevarieerde gevelbeeld ontstaan. De kopers hebben hiermee het uiteindelijke ontwerp zelf bepaald. De bouw van de volgende 16 woningen is inmiddels volop bezig. Aansluitend aan deze bouw zullen de wegen en de openbare ruimten worden ingericht. Hieronder een impressie hoe mooi het uiteindelijk is geworden

Gerealiseerde woningen en vorderingen huidige bouw

De eerste 53 woningen in fase 2 zijn inmiddels allemaal verkocht, hiervan zijn er inmiddels 37 aan de kopers opgeleverd. Met name de keuze bij de meeste type woningen in gevelbekleding, opties en afwerking is bij de kopers als zeer positief ervaren. Door de individuele kopers keuze is het gevarieerde gevelbeeld ontstaan. De kopers hebben hiermee het uiteindelijke ontwerp zelf bepaald. De bouw van de volgende 16 woningen is inmiddels volop bezig. Aansluitend aan deze bouw zullen de wegen en de openbare ruimten worden ingericht.

Nieuw in verkoop fase 2c

Recent zijn 8 vrijstaande woningen van het type Branter en 4 woningen (2 hoekwoningen en 2 tussenwoningen) van het type Stor in verkoop gebracht. Voor deze woningen is al veel belangstelling, inmiddels lopen er bij de makelaars al meerdere verkoopgesprekken met geïnteresseerden. De omgevingsvergunning voor de vrijstaande woningen is inmiddels ontvangen, de vergunning van de woningen type Stor wordt in maart verwacht, waarna de bouwactiviteiten kunnen worden opgestart. Heeft u interesse in 1 van de woningen schrijf u dan hier in of neem contact op met één van onze makelaars.

Appartementen Sandström 

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de verkoop voorbereidingen in fase 2d voor 30 appartementen Sandström. Naar aanleiding van een meedenkavond in november 2017 is er een duidelijk beeld van de woonwensen van de potentiele kopers. Deze informatie wordt verwerkt in de uitontwikkeling van het ontwerp van dit appartementencomplex. Naar verwachting zullen de appartementen in het tweede kwartaal van 2018 in verkoop worden gebracht. Bent u geïnteresseerd en wilt u als eerste geïnformeerd worden over de start van de verkoop, schrijf u dan hier in!

Kenmerken:
- Minimaal 2 slaapkamers
- Woonoppervlakte vanaf 85m2
- Zweedse architectuur
- Eigen parkpeerplaats mogelijk

Fase 3

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor fase 3 gestart. In deze fase streven we ernaar vergelijkbare woningen met Zweedse architectuur aan te bieden als in fase 2. Als eerste zullen er 9 woningen van het type Livet en 9 woningen van het type Vatten in verkoop worden gebracht, dit zal naar verwachting zijn in het eerste kwartaal van 2018. Schrijf u hier in als geïnteresseerde, zodat u als eerste op de hoogte wordt gebracht van de ontwikkelingen en start verkoop.

Meer informatie

Heeft u vragen over de verschillende fases en type woningen dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze makelaars. De contactgegevens kunt u vinden op de pagina Makelaars.