12 mei 2022
Geplaatst door TeamNatuurlijkNoorderpolder

Op woensdag 1 juni is het eindelijk zo ver... Dan gaan de 25 appartementen van Noorderlofts Majestat in verkoop, dit tijdens de speciaal hiervoor georganiseerde verkoopdag! 

Verkoopdag

Tijdens de verkoopdag staan de makelaars van DELTA makelaardij en Bijdevaate Makelaardij voor u klaar en beantwoorden ze met plezier al uw vragen. Daarnaast maken ze u wegwijs in het project én overhandigen ze u met trots de prachtige brochure.

Waar en wanneer?

De verkoopdag vindt plaats op woensdag 1 juni 2022 van 14:00 uur tot 16:30 uur op de toekomstige locatie van Noorderlofts Majestat (Emil Sandströmweg, Zierikzee). Bent u er ook bij tijdens de verkoopdag? Maak dan uw komst kenbaar door u aan te melden. Aanmelden is niet verplicht, u kunt ook vrijblijvend binnenlopen voor meer informatie.

Exclusieve appartementen

Het nieuwe appartementengebouw aan de waterrand van Noorderpolder in Zierikzee kent een grote diversiteit aan appartementen en penthouses, in verschillende prijsklassen én verschillende woonoppervlakten van 79 m² tot 159 m². Van een ruim appartement met 2 slaapkamers tot bijzonder luxe penthouses met royale buitenruimtes. Eén ding is zeker, de appartementen zijn allemaal even luxe gebouwd en vol kwaliteit. Indrukwekkend!

Meer info

Wilt u meer weten over de appartementen van Noorderlofts Majestat? Maak dan hier uw interesse kenbaar of contacteer de makelaars. Neem contact op met DELTA makelaardij via 0111-417808 of info@deltamakelaardij.nl of Bijdevaate Makelaardij via 0111-453400 of info@bijdevaatemakelaardij.nl.